Tuesday, March 13, 2012

Macam x caya lak haih!!

Published with Blogger-droid v2.0.4

Bagi talk kat Chief Cashier staff Giant di Bandar Kinrara, Puchong pagi tadi.

Ok, xde apa yang menarik pon ayat di atas.

Yang luar biasanya, aku bagi talk TANPA SLIDE. Thumbdrive buat hal. Isk!!!

Mak gabra hoccay!!

Mujur la aku wat revision slide semalam, so masih fresh lagi la point2 dan topik2 yang perlu ditekankan. Syukur alhamdulillah!!

Pasni kena standby lappy dan extra external hard disk/thumbdrive sebagai backup!! Serik dahhhhhhh....

3 orang dah bebel:

ymn 14/3/12  

hp kan. ada . save je kt hp . donlod jer tool boleh view edit slide kt hp or tab . klu reti guna cloud lg senang. :)

actully talk tu pasal apa ??

lupekanje 14/3/12  

nak jemput tipah wat talk kat bahagian acik ni...boleh??

tipahvogue 18/3/12  

Ymn, cloud tu mende? Cene fungsi eh? Aku bagi talk pasal matawang malaysia. Kalo opis ko nak jemput kitoang, bitaw la. Especially utk cashier. Free of charge.

Acik, boleh2!!! Bos kitoang dh ckp, thn ni kena all out, introduce duit baru. Meh la jemput tipah cik!!

About This Blog

Follow by Email

Komen terkini

Get widget here

  © Blogger template 'Tranquility' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP