Tuesday, May 22, 2012

Andai ku bercinta lagi...

I dont wanna be alone anymore!!!  :-(


Huhuhu... Rasa sayu lak bila tengok gambo di atas ni. Ati rasa pedih semacam. Haih!!!


Rasa macam dah agak lama x luahkan rasa kat blog bebel aku nih kan? Hee...


Rajin jugak aku rasa sedey lately ni, tapi aku gila terer cover! Aku rasa xde sapa kot yang pasan aku sedey! Terel kan? Hahaha...


Bila aku sedey, aku akan migrain. Bila aku sedey lagi, aku busy kan diri dengan pelbagai aktiviti. Dan sampai satu tahap, body aku dah x boleh nak function dengan betoi! Amek habuan!!! Sampai kena amek cuti untuk berehat! Over sangat!!!


Kenapa aku sedey? Apa dan siapa yang dah buat aku sedey? Semua tu tak penting! Yang pasti, something/someone hurt me so much!! Delete!! Delete!! Delete!! Move on Aemiey!! Life must goes on!!! You deserve better my dear heart!


Andai la ditakdirkan aku akan jatuh cinta lagi di suatu hari nanti, aku harap biarlah orang yang akan aku cintai tu, hargai diri aku sebagaimana dia menghargai dirinya sendiri. Sayangkan aku seadanya. Terima aku apa adanya tanpa mempersoalkan siapa aku yang dahulu.


Masih ada ruangkah lagi untuk diri ini dicintai dan mencintai? Tidak terlalu tuakah untuk melalui semua itu kembali? Entah laaa... Soal hati dan perasaan memang sukar untuk dijangka.


Terkadang terasa macam thats it, enuf is enuf!! Takkan ada orang yang akan faham diri ini. Penat nak memulakan sesuatu perhubungan yang baru. Belum tentu berhasil. Coz my mind dah set, lelaki semuanya sama! And thats the fact!!! Sama je semua. Boring!!!


Tapi bila fikir soal anak, soal hari tua, soal hati, meronta2 rasanya nak cari cinta baru!!


Tak serik2 betul!! Haih laaa...


And this year, Im gonna be 33. Old enuf huh?!?? So pathetic!!! Umur macam ni masih bicara soal hati, soal cinta?


Hey Aemiey, orang lain sibuk bercerita pasal rumahtangga, pasal anak2, ko x abeh2 citer pasal ati ko yang asek disakiti ni naper? Enuf laa Aemiey!! Boring kot asek baca menda yang sama jek berulang2 kali!!! Stop it la dear!!


Ok ok. Aku stop takat ni jek la dulu. Aku x janji sampai bila aku boleh pendam perasaan ni sesoang diri. Seboleh mungkin aku xnak coret kat blog ni. Tapi dah sini je tempat yang aku rasa paling best nak berkongsi rasa, nak wat cene, kan? Huhuhu.


Gila sadis kot?!?! Xkan xdak kengkawan utk aku bercerita? Hello, kengkawan pon ada masalah masing2, xnak la aku nak bebankan dewang dgn masalah aku yang agak terhapa nih!!! Cukup la sekadar aku luahkan kat blog ja, aku rasa puas dan lega!!


Ekceli kan, time aku taip entry ni, aku da tertidur da tadi. Pehtu tetiba terjaga dan ati rasa sangat sedey!! Tu yang laju ja tangan capai tab, apdet blog laju2!! Hahaha. Gila kan?


Da la, nak sambung tido. Xmo rasa sedey dah!!! Nak tido dengan aman dan tenang. Nak mimpi indah2!! Tanak mimpi antu, xnak mimpi basuh kain, penat laaa... Hahahaha...


Nite2 u, nite2 awak, nite2 semua. Sweet dream. Assalamualaikum. Daaa....


Published with Blogger-droid v2.0.4

4 orang dah bebel:

EraNaZeErA.. 23/5/12  

insyaallah.. hari hari itu akan datang jugak... tp yg pasti hang kena happy sekurang2nya.. skrg ni hang boleh berbakti pada mak abah hang.. besar ganjaran tu...

Ms. Z 23/5/12  

sy doakan akak ^^

tipahvogue 27/5/12  

Angah, hurmmm...baeklah!

Ms z, tq ya!

mazlan ibr 21/10/13  

tipah, aku sbnrnya silence reader blog ko ni sejak era2 geng jurnal lg. ada la lg beberapa blog yg aku follow tp skang da tinggal sejarah blog mat jan antaranya.

1st tahniah sbb masih bertahan.

2nd. rilek la 33 masih muda. nant2 dtg la mr right ko tu. btw dolu2 aku ada terbaca gak entry ko dgn bbrp mr right. tpt yg da lps tu lps la..

About This Blog

Follow by Email

Komen terkini

Get widget here

  © Blogger template 'Tranquility' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP