Monday, March 28, 2011

Penat laaa......


Penat betul-betul ni.

Penat duit
Penat badan
Penat perasaan

Dan yang buat aku bertambah penat, bila idong plak buat hal sekarang nih.  Dari majlis konvokesyen semalam, makin melarat2 bawak ke ari nih selsemanya.  Mujur masa atas pentas, hingus tak meleleh. (eiiiyarkkkkkkkkkkkkk!!)

Bila selsema, kompem pening!  Tak larat la.  Aku nak berehat hari ni.  Tapi perjalanan masih jauh.  Sebab aku masih di Sepang (time dok update blog nih).

Pasnih nak pi amek 'gopren baru Che Nan'.  Pehtu nak anto mak abah balik umah kakak.  Then baru la nak balik umah aku.

Dah balik umah, keje2 nak mengangkut barang2 plak satu hal. Kena 2-3 kali trip naik turun umah ni, kompem semput!!!

Pehtu nak kena iron stok baju2 keje plak. Nak kena mendobi baju2 yang dibawak ke JB jugek, pehtu kena sidai.  Uiiiiiyaiiii....Giler penat arh cenggini!!!

Sebila nak rest???

Huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....

Tak larat nihhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!

2 orang dah bebel:

Tijah 28/3/11  

pegi la spa. manja2kan badan. eh kita golongan org khekhayer mmg kena mcm tu tawww. tak caya tanya wos.

tipahvogue 30/3/11  

org khayer2 melabur duit dlm saham2 jek beb, tak labur duit ke spa2...wakakakakaka

About This Blog

Follow by Email

Komen terkini

Get widget here

  © Blogger template 'Tranquility' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP