Thursday, April 21, 2011

Badan mek rase cam kena langgar dengan steamroll la....


Saja cari penyakit!!!

Aku ler tu!!! Aku mang suka cari penyakit pong! Hahahaha....

Semalam, volunteer diri untuk join Citrawarna Malaysia 2011.  Menari la weih, apo lagik!  Dasar tak sedar diri dah maken tua, kan?? Lantak! Ada ahkak kesah ke dik non?!?!  Daripada ahkak gediks2 dengan jejantans, baek ahkak gediks sesoang nari2 tak tentu hala!! *sama taraf jek pon woit Tipah* Ngeee....

Giler laju step tarian yang aku belajar semalam!!! Baru nak cuba memorized step yang baru, tetiba instructor tu suruh SAMBUNG step seterusnya!!! Giler!!!  Bukan instructor tu yang giler! Tapi aku yang hampir2 nak giler sebab tak sempat nak catch up langsung!!  Menari pon dah kongkang giler!! Stressed mak noksss!!!

Ni ari nak pi trening lagik! Nak tengok dan perhalusi step yang tak terkejar tu! Kalo agak2 tak leh nak kejar, aku angkat bendera putis! Kasik retired awai2! Hohoho... *pantang menyerah kalah seblom waktunya, gitu!*

Trening nih akan diadakan setiap hari, dari jam 6pm ke 10pm.  Tapi aku balik keje pon kol 6pm. Tak sempat dowh!  Alang-alang tu, aku join trening jam 8pm aja deh! *ngelat di situ, kan? Cane la tak benak??? Hahahaha*

Okes, masa dah time! Gotta go!!!

Nak pi cari penat kejap!

2 orang dah bebel:

AZANI 21/4/11  

gaya so think you can dance?

baru ngam...terbang sana terbang sni..

tipahvogue 23/4/11  

hahahaha...berat la uncle tak larat nak terbang! ekekekeke

About This Blog

Follow by Email

Komen terkini

Get widget here

  © Blogger template 'Tranquility' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP