Monday, June 6, 2011

Mintak nyawa!!!

Aku memang rasa macam x cukup napeh jek skang nih. Sumer nak kena buat. Sumer nak kena setel.

Esok dah nak kena packing file2. Admin cuma aku dan Helena jek. Dedua pompuan, nak wat keje2 yang berat2. Naya!! Nak kena mintak tolong workers jugak la.

Ari Rabu dah start kena angkut barang2 gi opis baru dah!! Kena kasi setel semua by Friday. Huhuhu.

Nak lagi best kan, ari Jumaat tu plak ada Bintang BNM, aku salah soang committee member. Huihhhh!! Cukup ke kederat aku nanti ni? Isk!!!

Lagi2 best bila pepagi Sabtu, aku nak pi Kuching plak dah. Gi ari Sabtu, balik ari Ahad!!! Teman Kak Eiza pi shopping. Ngahahaha.

Agak2 cukup ke nyawa aku sampai ke ujung minggu ni eh? Adessss!!!!

Tolong!! Tolong!!!
Published with Blogger-droid v1.6.9

3 orang dah bebel:

dekboy 7/6/11  

err..err... mana ada akak yg nak soping..akak nak paksa kau gi soping..hahaha

AKO @ retna 7/6/11  

uishh... sakan ko bekerja keras seminggu nih... adehh psstt kang sompot datang lak laie.. iskk..

btw wah gi kuching nak soping??
erkk... moskel ni, soping kat mano lak tu? takkan bole kek lapis sampai kek kuching nun :p

pape pun enjoy:-D

tipahvogue 7/6/11  

Erkkkkk... Aci paksa saya shopping ke pong? Huhuhu

ret, mtk dijauhkan la cik as tu dtg. Keje tgh bertimbun nih. Huhuhu. Nak pi shopping kt pasar sarikin sana. Hehehehehe. Tq beb!!

About This Blog

Follow by Email

Komen terkini

Get widget here

  © Blogger template 'Tranquility' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP