Thursday, February 16, 2012

Ko mampu?




Tajuk xleh blah btoi!!

Hahahahaha...

Tapi aku tak duliks!!!

Aku dengar ramai yang macam kedengki bila tengok muko kitoang kuar kat paper tu ari. Dan paling latest, ni hah, kuar dalam majalah Kuntum plak. Ko mampu? Har har har...

Koang jangan ingat kitoang ni kaki bodek bos, kipas lebih2, sebab tu kitoang leh jadi model duit nih!! Sowi beb!! Kitoang clean and clear hoccay!!

Setiap orang dalam department ada tugasan masing2 masa nak launching duit ni dulu. Dan kebetulan bos kitoang petik nama kitoang untuk jadi model, ko berani nak ingkar? Berani kalu, siap la prime ko ujung tahun nanti. Yang berani ingkar, si Wos tu, tapi sudahnya, muka dia terpampang jugek! Abeh camno? Cer citer!!?!

Ko ingat best ke tengok muka terpampang kat merata akhbar? Malu hoccay!! Kalo lawa macam retis, xpe gak. Ni dagu berlapis2, malu kotttt!!!

Dah dah dah, jangan suka2 nak labelkan kitoang ni artis ke hapa ke. Jangan nak perli lebih2 k. Kitoang x mintak pon nak glamer sampai centu skali. Kitoang cuma jalankan tugas dengan penuh berdedikasi jek.

Sekian.

p/s: Taip entry dalam keadaan serabut, ceni la! Hahahaha.....
Published with Blogger-droid v2.0.4

2 orang dah bebel:

cikCT 17/2/12  

kakwos dan kak tipah glamer tuuuu

shark 20/2/12  

sy mmg x mampu:(

About This Blog

Follow by Email

Komen terkini

Get widget here

  © Blogger template 'Tranquility' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP