Saturday, March 24, 2012

Citer lawak ini hari....

Dah lepas Pagoh, baru tingat nak check passport. Rupanya lagi 4 bulan nak tamat tempoh. Google pasal validity nak masuk Singapore, mesti ada tempoh 6 bulan.


Ah sudah!! Kalut dibuatnya. Terus google map cari Imigresen JB. Mujur jumpa.


Dipendekkan cerita, walaupun aku dah pi renew pasport, tapi aku tetap masuk Singapore guna pasport lama (sebab yang baru tak sempat siap dalam masa yang aku harapkan, kalo nak tunggu gak, alamatnya aku kena tinggal bas). Uhuksss.


Menaip entry nih dalam keadaan weng. Jumaat keje dengan penuh berdedikasi, petang gi aerobik. Pastu lepak kat opis sampai jam 11pm, tunggu kengkawan sampai. Then drive dari KL sampai Pagoh. Cuba untuk berehat lelapkan mata tapi xleh. Sudahnya, kami semua tak tido semalaman pon semalam. Terbaek!


Tengah taip entry ni pon, masih dalam perut bas, on da way nak balik ke JB. Lewat sudah. Penat dan lapo serta pening!! Adoiyainye pun!!!


Esok masih ada ati nak masuk ke Singapore lagi, mau merayau shopping2 pulek! Dasar tak kenal erti penat btoi laaa. Haih!!!


Dah tu, apa yang lawaknye?


Errr... Entah la... Hahahahahaha....


Published with Blogger-droid v2.0.4

2 orang dah bebel:

dekboy 27/3/12  

lahir kat perak

tinggal kat kl

issue paspot kat tampoi..

wah.....siapa kah itu??

tipahvogue 27/3/12  

Ok kak, yg tu lawak!! Jom gelak!! Hahahaha

About This Blog

Follow by Email

Komen terkini

Get widget here

  © Blogger template 'Tranquility' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP