Sunday, March 18, 2012

Keje2 volunteer


Sabtu lepas, juin opismet gi Persatuan Orang2 Buta Malaysia di Brickfields.

Dijemput untuk perkenalkan duit syiling dan duit kertas siri baharu.

Feedback yang diterima, memang dah boleh dijangka la. Tapi apakan daya, bukan kami yang design duit2 tu. Terpaksa tadah tinger dan redhakan hati untuk dengar keluhan2 mereka.

Isk!!! Syukur sebab Allah kurniakan aku dengan cukup sifat semuanya. *mode insof*

Published with Blogger-droid v2.0.4

3 orang dah bebel:

lupekanje 19/3/12  

dezain tk penting, janji ada nilai....
err..tpi emak acik kata, rengan je duit siling ni...cam duit meinan jek..heheh..

Azizan Zolkipli 19/3/12  

Tipah, don't mind untuk kongsikan keluh kesah mereka tu. semoga dapat kita jadikan pengajaran & motivasi diri bagi membantu golongan2 camtu ...

tipahvogue 19/3/12  

Acik, duit syiling kita kurangkan berat sebab xnak public bising dompet berat. Hee

Pakcik jijan, bab duit syiling, xde masalah utk dewang trace. Tapi duit kertas rm20 ada prob skek. Sebab kalo duit kertas, dewang ukur ikut panjang duit tu. Rm20 sama panjang dgn rm50 la plak. Adoiyai...

About This Blog

Follow by Email

Komen terkini

Get widget here

  © Blogger template 'Tranquility' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP