Friday, April 15, 2011

Pilihan yang tak terduga.....

Asalnya, lunch time tadi, kami berdua cuma niat gi makan ikan bakar kat Tangling sajork!  Lepas makan, tangan dah pekat bau belacan, tengok jam, eh eh, baru kol 1.30pm.  Ada lagi 1 jam beb.  Takkan nak balik opis? Busan dowh!!

Makanya, terus aja deh shoot ke The Mall. Niat di ati mau teman Wos gi beli jajan jek.  Tapi skali bila jenjalan, ternampak Giordano tengah buat sale sempena stock clearance daaaaaaaaaaaa..... Apa lagik!?!?!?

Psstttt...Kena tegur dengan adek konter Giordano nih, katanya tak leh bergambo dalam kedai tu!! Cet! Sungguh tak mesra internet taw!!! Ahkak nak pomot nih, ko tanak ke dik?? At least nanti berduyun2 datang shopping kat tempat ko dik!! Menciks taw!!! *sentap ati mak noksss*

Sungguh! Tak planning pon nak shopping.  Tapi kenapa ntah, tetiba jek rasa macam kena PUKAU jek. Isk....

Eh, tapi saja la nak tayang nih.  Kami dedua pakai suar waist 27 uollsss!!!! Unbelievable meh?? Please believe it!! Kuikuikui....

Heh...Tiset pon saiz S hoccay!!! Eh, tapi nih tiset si Wos.  Tiset aku saiz XS u noe!!! Ho ho ho...

Selim-melim tak kitoang?? Hik hik hik..

Agak2, ada yang nak tikam dada dengan lembing dak??

Okes, kesinambungan daripada entry nih, biarlah si Wos jek yang buat.  Tapi entah bila tawon dia nak update pong, tatawu la... 

Tunggu jo la yo!!!!!

Citer panas! Citer panas!

10 orang dah bebel:

EraNaZeErA.. 16/4/11  

tulun tulun tulun.. aku kena pukau...

tipahvogue 16/4/11  

hang kena pukau atau hang yang terpukau??? huh!!!

roserose 18/4/11  

jelesnya size baju S dan suar jeans 27..27 tu time akak darjah 5

tipahvogue 18/4/11  

erkkk...darjah 5 kak rose??? errr

roserose 18/4/11  

yg besar darjah 5 tu sampai umur 25 thn..lepas tu dah gedabak..hhahah

tipahvogue 19/4/11  

tapi akak tadek la gemuk mana pon sgt saya nengok eh!!!

roserose 19/4/11  

itu dulu2 Tipah tengok..cuba tengok sekarang..agak2 dah berapa lama kita tak jumpa??

tipahvogue 19/4/11  

err...ada la lam 4-5 tawon gak kot, kan? huhuhuhu..bila nak jumpa neh?

AdanyaKauUntukku 20/4/11  

sangat jeles org bersaiz comei dan cute a.k.a slim ok..sangat sjelesssssss

tipahvogue 20/4/11  

ila..tolong jgn tertipu yek?!!? tu sumer propa jek lebey!! kalo la org taw hakikat sebonar! muahahaha

About This Blog

Follow by Email

Komen terkini

Get widget here

  © Blogger template 'Tranquility' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP