Monday, April 11, 2011

Stage buat sale gegila uolls!!!!

Aku gi jenjalan ke Mid Valley semalam, tawaf ukur baper jarak bangunan MV dari utara sampai selatan. Hahahaha.. Sungguh! Jalan tanpa hala tujuan. Setiap kedai yang ada gantung2 banner SALE, semua kitoang terjah. Takat jamu mata jek la pon.  Nak beli tak mampu. Duit dah abeh! Huhuhuhu.. Sedey!!!

Skali terpandang  kedai Stage.  Apa lagi, aku ajak Kakyang terjah.  Kebetulan baru lepas makan asam laksa yang mabeles kat dalam Jusco, lipstick pon dah ilang, ingat nak pi tacap la. *keji btoi pangai kan? hahahaha*
Sesambey dok sapu lipstik, sesambey la manis2 molot dok bertanya kat salesgirl rega lipstik tu(kengkunun nak beli laa..walhallllllllll...kaber beb kaber).  Sekali, salesgirl tu cakap sumer lipstik, lipgloss, eyeshadow, concealer dan macam2 lagi dijual dengan harga RM12!!!  Terkejut bewok kejap aku dibueknyo!!! Aser nak fitams hoccay!! Hahahahaha...

Daripada niat cuma nak test2 sapu jek, terus kalut bershopping plak produk Stage.  Abeh sumer lipstik aku sapu kat bibir... Last2 berkenan 2 ketul lipstik dan seketul lipgloss (eh, berkenan banyak lagi, tapi takde duit la nak beli sumer..huhuhuhu).


Tak caya???  Haaa....Tengok resit nih!! Sumer rega RM12 hoccay!!! Giler besh weih!!!! Aku ada tanya kat adik salesgirl tu, naper tak taruk banner beso2 bitaw ada diskaun gila2 kat Stage, dan ini jawapannya;

"Kalau taruk banner gitu kak, ramai plak orang menderu2 datang sini, nanti penuh!"

Pelik gak la kan? Patutnya orang memang nak lariskan produk yang ado....Ini terbalik plak!!  Eh, tapi bagus gak tak wat gitu, kang tak berpeluang la aku nak ngetest semua lipstick yang ado tadik dengan aman dan damai. Hik hik hik.....

Owh ya, Stage buat sale nih sempena clearance sale.  Ada produk2 baru nak masuk plak nanti.  Dan sale nih plak akan berlangsung sehingga 2 May 2011 nanti. 

Besh besh besh... Ada chance nak pi shopping lipstik lagik time gaji nanti nih! Yeay!!!

9 orang dah bebel:

MyLara Sarah Cullen 11/4/11  

omigadddd!!! SEMUA produk ke or lips produk je kak??? den dah gilo tengok eh niiii huwaaaa cepat la gajiii!! and lg 1, kt MV je ke?

tipahvogue 11/4/11  

sarah, kalo produk2 lain mcm bedak, blusher, buy 1 free 1 dik non!! besh giler!!! pegi laa...sumer kedai Stage buat sales!! gi cecepat taw!! ahakssssssss

MyLara Sarah Cullen 11/4/11  

aduh..ni yg rase nk pengsan nih...baek2..akan cepat2 bodek big boss utk gi terjah cpt2 haha..thanx 4 da info ya kak ^_^

AZANI 11/4/11  

salam tipah
nak kata apa pun tatau...ada stuff untuk bapak bapak tak?
saja tanya...

tipahvogue 11/4/11  

sarah, hahaha...jgn pengsan lagik... gi shopping dulu, balik dari shopping baru pengsan k? pengsan sebab dah abeh duit melabur kat stage! wakakakaka...

azani, hahahaha...stuff utk bapak2 takdak! tapi kalo bapak2 nak beli stuff2 utk bini, ada la! hahahaha

lupekanje 11/4/11  

huihh...kan main...ingat kan naik pentas mana lak tdi..
Tipah beli lak bebanyak...bulih guna sampai 4-5 thn...jimat uols...

Tijah 11/4/11  

neeee nooooo
neeee nooooo
neeee nooooo

esok tijah sampai...

tipahvogue 11/4/11  

acik, niat di ati mang nak beli memanyak, tapi ongkosnya nggak ada sih! huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...

hamboih jah....laju kemain noooooooo....nak hekottttttttttttttttttttt!!!!

roserose 14/4/11  

dgn harga mcm tu..haruslah membeli..

About This Blog

Follow by Email

Komen terkini

Get widget here

  © Blogger template 'Tranquility' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP