Wednesday, August 3, 2011

Penantianku berakhir jua....


Email di atas telah dihantar oleh Manager aku kepada orang kuat HR petang tadi. Alhamdulillah.

Syukur!

Setelah hampir 4 bulan aku menanti, kini segalanya telah terjawab.

Sedey!!

Kompem aku sedey!! Mana taknya, dari Form 4 aku belajar dalam bidang kesetiausahaan, sampai la sekarang, x pernah terpikir pon yang satu hari nanti aku akan keluar dari bidang ni.

Aku sayang kerjaya aku ni. Menjaga rutin harian bos, disamping membuat kerja2 lain yang di luar bidang kerjaya aku, sesungguhnya ia sangat mencabar!! Hidup jadi huru-hara sampai x sempat nak goyang kaki macam orang lain adalah sangat best!

Tapi, hidup perlu diteruskan. Bila pikir2 balik, xkan sampai ke tua aku nak kerja sebagai Setiausaha kot? Ye, mungkin orang lain x kisah, tapi bagi aku, cita2 perlu dicapai. Kalau x, buat apa aku further study dulu, kan? Cuma tak terpikir yang aku akan beralih bidang dalam masa terdekat ni.

Cuma satu harapan aku sekarang ni. Aku berdoa supaya segala yang aku lalui sekarang ni diberkati. Semoga aku x tersilap langkah hendaknya.

Malas nak bebel banyak2! Mesti koang busan, kan?

Gambar di bawah, akan menjadi kenangan yang xkan aku lupakan sampai bila2! Huhuhu. Sedih laaaa...




10 orang dah bebel:

AdanyaKauUntukku 4/8/11  

kite pun nak beralih arah
betul kata Aimiey
takkan sampai tua nak jadi cam ni kan....

tapi sangat2 sedih....

sHiLaziZi 4/8/11  

akak dapat posting pe? wah, jadi bos la plak ek..congrats...

ymn 4/8/11  

Gud Luck .

wos 4/8/11  

sedih.
tapi hidup perlu diteruskan.
dan ramai yg tengah happy tunggu hang di sini.
hahahaha!

LeeYo 4/8/11  

good luck tipah...saya pun mau mungkin akan beralih arah selepas lulus exam thn depan ehehe... kurang sorang kwn setiausaha saya hihihi...

EraNaZeErA.. 4/8/11  

wah.. tahniah2...

bak kata wos..ramai yg happy tunggu hang...hehee

the Jackal 5/8/11  

go0d luck..!!

tipahvogue 5/8/11  

Wah ila, nak gi mana lak tu? Jadi apo eh?

Shilazizi, berubah bidang jek. X jadi bos pun lagi. Hehehe

ymn, toche!!

Wos, malu laaaa. Auwuuuuuuuu!!!!

Leeyo,dok stadi ke skang ni?

Angah, hahahaha. Malu laaa

azar, thanks a lot!

AZANI 6/8/11  

good luck tipah
semoga yg terbaik buat mu...

tipahvogue 6/8/11  

Thanks uncle!!!

About This Blog

Follow by Email

Komen terkini

Get widget here

  © Blogger template 'Tranquility' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP