Wednesday, September 28, 2011

Tipah menggila.

Koang,

Abaikan beberapa ayat di perenggan kat bawah tu.

Aku tak jadi diam la. Suis aku dah kena petik nih. So aku tengah nak menggila nih.

Hey kau dan kau (nak aku up nama ka?), aku skang nih tengah bagi sepenuh perhatian terhadap permasalahan aku kat DIA jek, yang koang nak interprem jugak ni pehal eh?

Cer koang tengok apa yg dia balas untuk setiap twitter yang korang tweet? Perasan ke tak? Tak eh? Ayat dia sangat play safe!! Sikit dan tak berunsurkan amarah pon. Dan nampak koang plak yang pung pang pung pang mengamuk bagi pihak dia. Apakah? Walhal, dibelakang, baekkkkk punya dok mengata aku kan? Depan public, ayat kemain warak sangat!! Aiyarkkk!!!

Untuk kau, aku cuma remove dan xde cakap apa2 pon. Mengumpat, mengeji, bergomol apatah lagi. Salah ke kalau aku nak remove kau? Bak kata dia jugak la, FB aku, aku punya suka la pon kan? Terbukti di sini, aku memang tak pernah cakap apa pon kat kau. Tapi kau dah kutuk2 aku, apa dosa aku kat kau eh?

Untuk kau plak, dah lama aku perasan, sedari awal aku gado dengan dia, kau memang orang paling laju backing dia melulu2 tanpa sikit pon nak tanya kisah seblah aku lak macam mana kan? Aku nasihatkan supaya kau dok dendiam jek la. Aku memang takde masalah langsung dengan kau. Aku cuma nak fokus kat dia sorang jek. Sudah2 la tu. Kau bukan dapat pa pe pon dengan backing dia pon kan? Dapat kumpui dosa lagi ada la. Isk!!

Ok sekian entry menggila untuk ni ari.

1 orang dah bebel:

MamaLeeya 29/9/11  

uik....sabaq pah.....takutttt mama tgk hang ngamok.....

Biaq pi lah....apa pun depa ckp..hang sndiri tau cm ne nak settle kan...

Mcm tarik rambut dlm tepung....ya...pelan2...

About This Blog

Follow by Email

Komen terkini

Get widget here

  © Blogger template 'Tranquility' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP