Wednesday, October 19, 2011

Cara aku posing ke atau memang aku kurus?



Dedua gambo kat atas tu, di ambil time aku juin M2K bebaru nih.

Nampak macam kurus kan? Ke memang aku kurus?

Hahahahaha....

Kurus tu memang tak la kan?

Cuma mungkin sebab cara posing aku, dan pakai baju itam, buat aku nampak kurus.

Alahai, kalau la boleh kurus dalam erti kata yang sebenar, kan best!!! Ntah bila tawun nak kurus pon tak taw la. Haih!!

Asek kecoh cakap nak pi gym, tapi x pi pi jugak lagik. Adoiiiii!!!
Published with Blogger-droid v1.7.4

3 orang dah bebel:

AKO @ retna 20/10/11  

aiyo mie,

ko cakap ko x kurus???
melopong jap ako!! :o

aisshhh nak kurus camne lagi ek???
ermmm *pandang atas juling2 mata

AZANI 20/10/11  

yg penting sihat , bahagia,selesa,tenang dan senyum ,pah

tipahvogue 20/10/11  

Aku gumok la ret. Masa aku wat free check up tu ari, nurse tu ckp aku overweight hoccay!! Huwaaaaaaa

uncle azani, haaa... Baiklah!!!

About This Blog

Follow by Email

Komen terkini

Get widget here

  © Blogger template 'Tranquility' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP