Friday, October 14, 2011

M2K 2011



Apa itu M2K??

M2K tu adalah nama singkatan untuk Minggu Kesedaran Kewangan. Tahun ni buat kat Sg Petani.

Sesapa yang nak dapatkan khidmat nasihat mengenai pelaburan dan kewangan, di sini la tempatnya. Kami akan berada di Village Mall sampai hari Ahad ni.

Ni pestaim aku wat keje luar dowh. Walaupun agak penat, tapi best!! Seronok!! Aku memang suka wat keje deal dengan orang nih. Sebab aku gagap, nak ilang rasa gugup tu, kena rajin dan bercakap dengan orang. Baru la confident level tu tinggi nanti. Ihiksss

Ni ari keje shift pagi, dari kol 11am sampai kol 4pm. Nak sesiap nak gi dah nih. Chow dulu ya!!

*Gambo di atas, wartawan Kosmo dan Utusan yang snap. Taruk dalam Utusan online. Tak pepasal jek jadi model dagu berlapis. Haih!!
Published with Blogger-droid v1.7.4

3 orang dah bebel:

sHiLaziZi 14/10/11  

tu ar tadi tengok gambo akak dlm utusan online..terkezut!! pegawai eksekutif tu...congrats.. ;-)

Tijah 14/10/11  

aiseh. aku patut ikut la. hehhee

tipahvogue 15/10/11  

Shilazizi, hehehehee. Toche2!

Tij, haah eh, kalo ko dtg, kompem dpt byk kastemer.

About This Blog

Follow by Email

Komen terkini

Get widget here

  © Blogger template 'Tranquility' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP