Monday, May 2, 2011

My luckiest day! Yay!!!

Haaa.. Sambungan terakhir kisah gi course seksiteri tu ari.  Macam gi course yang lelain gak la, dapat sijil penyertaan!!! Dah banyak dah aku kumpul sijil seksiteri nih weih!!! Boleh guna untuk apply keje lain ke pon ek? Ekekekeke....

Kelainan course seksiteri yang aku join this year, dewang ada buat contest Miss Winning Smile 2011. Setiap contestant kena amek gambo, pehtu consultant akan shortlisted 9 gambo yang dewang rasa punya senyuman paling menawan la, pehtu tampal kat white board macam kat atas tu.

Cara undiannye plak, pihak consultant akan bagi soang satu sticker kat setiap participant untuk tempek kat sebelah gambo yang dishortlisted tu.

Taraaaaaaaaaa!!! Inilah saya! Hiksss... Bab2 menyengih, sila serah kat aku! Hahahaha... Smiling face katanya kan, harus la over!!! Sengih sampai tak nampak mata dah pon. Haih!!  (^_^)

Psssttt.... Cer koang skroll balik gambo reramai kat atas tu, dan cer koang tengok aku dapat nombor baper dalam tu. Hikssss.... *kontrol lubang idong*

Ok la....Direct to da point la terus eh???  Nih la winner2 untuk Miss Winning Smile 2011!! Eh eh, macam ala2 1 Malaysia gitu kan? Ada 3 kaler kat atas pentas tu! Wakakakaka... 2nd runner up jatoh kat amoi tu, dia dapat spec, 1st runner up aku laa, dapat apo? Jap lagi aku citer.  Pemenang yang pertama, participant dari Uganda, Ms Irene namo eh!

Ingat tak entry NI, aku ngidam nak dapat jam akibat frust dapat henpon keypad halus2 tu!!!  Tuhan Maha Mendengar!!! Akhirnya aku dapat gak jam hasil menang tempat kedua Miss Winning Smile 2011.  Dapat jam berjenama Alfio Raldo! Yeay!!! Ini jugek merupakan jam ke 4 dalam koleksi peribadi aku! Alhamdulillah....

Di akhir course, ada buat cabutan bertuah pulek!!  Punya la dok bebel kat meja aku, dok mintak nama naek la untuk dapat lucky draw, sebab aku tak pernah dapat lucky draw weih, sian kan? Huhuhuhu.... Dok cakap kat kengkawan, I believe in the Law of Attraction, please please please, I really2 want it!!!

Puffffff!!! Tup tup tinggal lagi 2 hadiah terakhir, nama aku dipanggil!! Huih!! Rasa nak pitam kejap!!! Hahahaha.... Thank God!!  DIA dengar kata hatiku!!! Syukur!!!

Dapat bracelet.  Santek! Bling2..... Tapi disebabkan aku tak minat sangat gelang2 yang bling2 nih, aku dah hadiahkan pulak bracelet nih kat mak. Amek berkat la orang kata, kan? Hehehehe....

Eh....Bukan hadiah2 nih saja yang buatkan aku rasa aku sangat2 bertuah hoccay!!! Ada lagi satu berita yang penuh menerujakan diri aku sendiri!!! Nenanti la aku citer eh eh eh??

*sambung lagik* Hahahahaha

2 orang dah bebel:

LeeYo 3/5/11  

bestnyaaa tipah...saya penah join conference MRS ni thn 2006, tu pun dgn ofis lama.. ofis baru ni huhu..kempunan la nak pegi conference huhu...

tipahvogue 3/5/11  

leeyo, pujuk la bos nak gi course under MRS lagi..rugi la tak pi!!!

About This Blog

Follow by Email

Komen terkini

Get widget here

  © Blogger template 'Tranquility' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP